Barion Pixel
Menü
Create an Account

Kosár

Bezár

Nincsenek termékek a kosárban.

Bemutatkozás

Köszöntelek Webáruházamban!

Ferentzi Mariann vagyok, a Mystic Day Kecskemét kizárólagos forgalmazója!
35 éve foglalkozom kereskedelemmel! 10 éve döntöttem úgy, hogy a Mystic Day márka
első kecskeméti forgalmazója leszek!

Márkaboltomat Kecskemét szívében/központjában, a Csányi utcában nyitottam meg! A márka szerelmese lettem! Kifinomult, letisztult és nőies! Minden korosztály számára tökéletes választás! Nem csak a 20 éves hanem a 30-40-50-60 éves nő is talál kedvére való darabot, ezt nyugodt szívvel állíthatom! A visszajelzések is ezt bizonyítják…

Széles körű áruválaszték, változatos ruhadarabok, mindig a legújabb trendekhez igazodva! Országszerte megkerestetek/megkerestek, érdeklődtök ruháink iránt. Ezen felbuzdulva éreztem, ideje megnyitni első webáruházunkat is, amit az ország másik felében élő vásárlóim is ki tudnak használni, kényelmesen, otthonról!

Szívügyemnek érzem, hogy maximálisan elégedett legyen mindenki a nálunk vásárolt ruhákkal, ezért a Mystic Day Kecskemét messenger oldalán (is) továbbra is aktívan állunk rendelkezésetekre, kérdéseitekre szívesen válaszolunk!

Telefonon is elérhetőek vagyunk, (+36 20 272 1526) hívjatok, keressetek Minket bátran munkaidőben hétfőtől pénteking 10:00-18:00 között, szombaton 09:30-13:00 között!

Banki átutalás esetén!

A termék csak az összeg beérkezte után kerül kézbesítésre. Kérem, vegye figyelembe, hogy a bankközi utalások az intézményektől függően 1-2 munkanapig is eltarthatnak. A termék kifizetése alatt, a teljes összeg bankszámlánkra történő jóváírása értendő.

Bank neve: K&H Bank
Bankszámlaszám: 10401990-50526657-49901005
Közlemény: kérem, tüntesse fel a megrendelése számát
A kedvezményezett neve: Mergales Kft.

Szeretettel:

a Mystic Day Kecskemét csapata

A ruhák online is meseszépek, nagyon nehéz választani közülük, mindet szeretné az ember!

Nagy választási lehetőség, kedves eladó!

Első osztályú kiszolgálás, még „online” is! Mariann nagyon kedves és segítőkész! Gyönyörű, kifinomult anyagok, csodás ruhák!

Csak ajánlani tudom! Nagyon segítőkészek és kedvesek! Ízléses minőségi szép ruhák!

Lépj velünk kapcsolatba!

Hívj minket, írj nekünk e-mail-t vagy látogass el üzleteinkbe!
Szakértő kollégáink örömmel segítenek a választásban!
Back to Top