Barion Pixel
Menü
Create an Account

Kosár

Bezár

Nincsenek termékek a kosárban.

Utánvét
A termék árát a termék átvétele után téríti meg a velünk szerződésben álló szállítónak (GLS Futárszolgálat) készpénzben, vagy bankkártyával, melyről természetesen egy befizetési bizonylatot kap. A termékhez tartozó számlát a megrendelt áruval együtt küldjük el a megadott címre.

Kérem vegye figyelembe, hogy a szállító csak egy meghatározott összegig (500 000 Ft) tudja biztosítani az utánvétes fizetési módot. Magas összegű vásárlás esetén csak banki előreutalással tudja kifizetni a megrendelt terméket.

GLS Automata esetén utánvétes fizetés csak bankkártyával lehetséges. GLS CsomagPont esetén utánvétes fizetés készpénzben, vagy bankkártyával. Díja: 1000 Ft.

Banki átutalás
A termék csak az összeg beérkezte után kerül kézbesítésre. Kérem, vegye figyelembe, hogy a bankközi utalások az intézményektől függően 1-2 munkanapig is eltarthatnak. A termék kifizetése alatt, a teljes összeg bankszámlánkra történő jóváírása értendő.

Bank neve: K&H Bank
Bankszámlaszám: 10401990-50526657-49901005
Közlemény: kérem, tüntesse fel a megrendelése számát
a kedvezményezett neve: Mergales Kft.

Készpénz (személyes átvétel üzletünkben)

Bankkártyás fizetés Barionnal

A biztonságos online bankkártyás fizetés szolgáltatója a Barion Payment Zrt. Mi a bankkártya adatokat nem kezeljük, azok webáruházunkhoz nem jutnak el. Fizess Barionon keresztül. Fizess bankkártyával, nem kötelező regisztrálni!

Back to Top