Barion Pixel
Menü
Create an Account

Kosár

Bezár

Nincsenek termékek a kosárban.

Házhozszállítás:

A megrendelt termékeket a GLS csomagküldő szolgálattal az ország bármelyik pontjára, az Ön által pontosan megadott címre juttatjuk el.
A beérkező megrendelések 1-2 munkanapon belül megérkeznek Önhöz.

Amennyiben személyesen kívánja az árut átvenni telephelyünkön, kérjük, hogy jelezze megjegyzésben és munkatársunk időpont egyeztetés miatt telefonon keresni fogja.

Házhoz szállítási díjaink, futárszolgálattal egységesen kizárólag Magyarország egész területére vonatkoznak.

A házhoz szállítás díja rendelésenként: 1600 Ft Magyarország területén belül.

Az indok nélkül át nem vett csomagok szállítási díját kiszámlázzuk!

A megrendelt áruk, kiegészítők ellenértékét utánvételes fizetési mód választása esetén a kézbesítő futárnak kell készpénzben, illetve bankkártyával kifizetni a termék átvételekor. A szállítás költségét, a részletes számla tartalmazza.
A futárszolgálat minden hétköznap 8:00-17:00 között, külön telefonos értesítés nélkül kézbesít a megadott címre. Érdemes olyan címet – akár munkahelyet is – megadni, ahol a fenti időpontok között valaki az árut átveszi. A futár előre nem telefonál, amennyiben a megadott címen nem veszik át a küldeményt, automatikusan következő munkanap a futár újra próbálkozik a csomag kiszállításával.
A csomagot kizárólag 18 éven felüli személynek köteles átadni a kézbesítő.
A rendeléskor megadott mobil számot feltüntetjük megjegyzésként a GLS küldemény címjegyzékén; a futár csak ha a postázási címen nem találja a keresett személyt, akkor hívja a megadott telefonszámot, egyeztet új időpontot.

A megrendelt termék(ek) mennyiségét, épségét és szükséges dokumentumok (számla) meglétét még a kézbesítés helyén és idején, az átvételkor javasolt ellenőrizni, az esetleges kárt, hiányt, egyéb eltérést még akkor jelezni a Fuvarozó felé. Amennyiben kézbesítéskor bármilyen sérülést, eltérést tapasztal a kézbesített terméken, Fuvarozó az Ön kérésére köteles tételesen átadni az árut és erről, valamint a terméken tapasztalt eltérésekről, sérülésekről a helyszínen jegyzőkönyvet felvenni.
Az átvételkor elvégzendő ellenőrzés elmulasztása ugyanakkor nem befolyásolja a szavatossági jogait és az indokolás nélküli elállási jogát sem.

Csomagküldés külföldre (bankkártyás fizetés Barionnal, és banki átutalás esetén)

Csomagküldési díj: 7 500 Ft.

Csomagküldési országok: Ausztria, Szlovákia, Németország, Csehország, Lengyelország, Belgium, Hollandia, Luxemburg, Szlovénia, Románia

A várható szállítási időt az adott megrendeléshez küldött visszaigazolásban szereplő szállítási idő az irányadó.. A szállítási idő a vámkezelési idővel bővülhet. A szállítási idők nem garantáltak, csak tájékoztató jellegűek.

Köszönjük megrendelését!

Back to Top