Barion Pixel
Menü
Create an Account

Kosár

Bezár

Nincsenek termékek a kosárban.

GLS házhozszállítás:

A megrendelt termékeket a GLS csomagküldő szolgálattal az ország bármelyik pontjára, az Ön által pontosan megadott címre juttatjuk el.
A beérkező megrendelések 1-2 munkanapon belül megérkeznek Önhöz.

Amennyiben személyesen kívánja az árut átvenni telephelyünkön, kérjük, hogy jelezze megjegyzésben és munkatársunk időpont egyeztetés miatt telefonon keresni fogja.

Házhoz szállítási díjaink, futárszolgálattal egységesen kizárólag Magyarország egész területére vonatkoznak.

A házhoz szállítás díja 50 000 Ft alatti rendelésenként Magyarország területén belül: 1600 Ft

A házhoz szállítás díja 50 000 Ft feletti rendelésenként Magyarország területén belül: Ingyenes

Az indok nélkül át nem vett csomagok szállítási díját kiszámlázzuk!

A megrendelt áruk, kiegészítők ellenértékét utánvételes fizetési mód választása esetén a kézbesítő futárnak kell készpénzben, illetve bankkártyával kifizetni a termék átvételekor. A szállítás költségét, a részletes számla tartalmazza.
A futárszolgálat minden hétköznap 8:00-17:00 között, külön telefonos értesítés nélkül kézbesít a megadott címre. Érdemes olyan címet – akár munkahelyet is – megadni, ahol a fenti időpontok között valaki az árut átveszi. A futár előre nem telefonál, amennyiben a megadott címen nem veszik át a küldeményt, automatikusan következő munkanap a futár újra próbálkozik a csomag kiszállításával.
A csomagot kizárólag 18 éven felüli személynek köteles átadni a kézbesítő.
A rendeléskor megadott mobil számot feltüntetjük megjegyzésként a GLS küldemény címjegyzékén; a futár csak ha a postázási címen nem találja a keresett személyt, akkor hívja a megadott telefonszámot, egyeztet új időpontot.

A megrendelt termék(ek) mennyiségét, épségét és szükséges dokumentumok (számla) meglétét még a kézbesítés helyén és idején, az átvételkor javasolt ellenőrizni, az esetleges kárt, hiányt, egyéb eltérést még akkor jelezni a Fuvarozó felé. Amennyiben kézbesítéskor bármilyen sérülést, eltérést tapasztal a kézbesített terméken, Fuvarozó az Ön kérésére köteles tételesen átadni az árut és erről, valamint a terméken tapasztalt eltérésekről, sérülésekről a helyszínen jegyzőkönyvet felvenni.
Az átvételkor elvégzendő ellenőrzés elmulasztása ugyanakkor nem befolyásolja a szavatossági jogait és az indokolás nélküli elállási jogát sem.

GLS Automata és CsomagPont:

Fizetés közvetlen banki átutalással, bankkártyás fizetés Barionnal, vagy utánvétes fizetés. GLS Automata esetén utánvétes fizetés csak bankkártyával lehetséges. GLS CsomagPont esetén utánvétes fizetés készpénzben, vagy bankkártyával. Díja: 990 Ft.

GLS csomagküldés külföldre (bankkártyás fizetés Barionnal, és banki átutalás esetén)

Csomagküldési díj: 7 500 Ft.

Csomagküldési országok: Ausztria, Szlovákia, Németország, Csehország, Lengyelország, Belgium, Hollandia, Luxemburg, Szlovénia, Románia

A várható szállítási időt az adott megrendeléshez küldött visszaigazolásban szereplő szállítási idő az irányadó.. A szállítási idő a vámkezelési idővel bővülhet. A szállítási idők nem garantáltak, csak tájékoztató jellegűek.

MPL házhozszállítás

Az MPL a küldeményt két alkalommal kísérli meg kézbesíteni a címzett részére. Amennyiben az első kézbesítési kísérlet nem vezetett eredményre, az MPL a küldemény érkezéséről és a kézbesítés megkísérléséről értesítőt hagy hátra. Ha a címzett telefonszáma feltüntetésre került a címiraton, az MPL egyeztet a második kézbesítési kísérlet helyéről és idejéről a címzettel. Sikertelen egyeztetés esetén az MPL a következő munkanapon ismét megkísérli a küldemény kézbesítését. A második kézbesítési kísérlet sikertelensége esetén az MPL a címhelyen ismételten értesítőt hagy, melyen feltünteti azt a postahelyet, illetve őrzési időt, ahol és ameddig a jogosult átveheti a küldeményt.

Háznál történő kézbesítés esetén: 0-10 kg-ig 1990 Ft/db
Háznál történő kézbesítés esetén: 10-20 kg-ig 2990 Ft/db
Háznál történő kézbesítés esetén: 20-40 kg-ig 5990 Ft/db

MPL PostaPont & Csomagautomata

Postára feladott / Postán maradó küldemény esetén a feladott küldemények átvétele a posták teljes nyitvatartási idejében, akár hétvégén is lehetséges! Időérzékeny küldemény esetén több, mint 180 postán – külön díj felszámítása nélkül – akár szombaton is átvehetők a csomagok.

Csomagautomaták a hét minden napján, 0-24 órában hozzáférhetők. A címzettnek 2 munkanap áll a rendelkezésére, hogy a csomagját a neki megfelelő időpontban átvegye. Az átvételi határidő után az át nem vett küldeményt beszállítják az automatához tartozó postára, ahol további átvételi lehetőséget biztosítanak a címzett részére.

Csomagautomatába, Posta Pontra, vagy postára kézbesítve: 990 Ft/db

Az MPL házhozszállításnál és MPL PostaPont & Csomagautomata átvételnél megadott szállítási díjak nem tartalmazzák az utánvétel költségét!

ÖsszeghatárokÁrufizetés díja banki átutalás eseténÁrufizetés díja készpénzes fizetésnél
20.000 Ft-ig211 Ft/db705 Ft/db
20.001-50.000 Ft-ig290 Ft/db773 Ft/db
50.001-100.000 Ft-ig499 Ft/db948 Ft/db
100.001-200.000 Ft-ig713 Ft/db1 425 Ft/db
200.001-500.000 Ft-ig1 128 Ft/db2 396 Ft/db
500.001-1.000.000 Ft-ig1 859 Ft/db3 199 Ft/db
1.000.001-2.000.000 Ft-ig3 696 Ft/db5 563 Ft/db

Köszönjük megrendelését!

Back to Top